interieuradvies

Tips

Waarom interieuradvies?

We voelen ons graag op ons gemak, in welke ruimte we ons ook bevinden. Thuis, in de woonkamer, slaapkamer, badkamer maar ook op kantoor. Elke ruimte heeft een eigen functie en daarbij ieder een andere sfeer en inrichting. Wanneer we geheel comfortabel zijn komen we tot rust, zijn we productief en kunnen we totaal onszelf zijn. Als we helemaal ontspannen zijn kunnen we optimaal gebruik maken van onze talenten. Om het beste in ons naar boven te halen is het belangrijk om de ruimte waar we ons in bevinden zo aangenaam mogelijk te maken. En de ruimte waar deze voor bestemd is totaal tot zijn recht te laten komen.

 

Inspireert

Het gebruik van de juiste kleuren, licht, materialen, meubels en sfeer zijn hierbij van reuze belang. Deze sfeerbepalende aspecten prikkelen namelijk je zintuigen. Laat je zintuigen prikkelen, maar wel op de juiste manier passend in de daarvoor bedoelde ruimte. Een woonkamer moet uitnodigend en behaaglijk zijn, een slaapkamer moet rust bieden, een bedrijfspand behoord functioneel te zijn en een kantoor zou een inspiratiebron met hoge productiviteit en creativiteit moeten zijn.

 

Ontwerpt

Heeft u een ruimte die gebrek heeft aan sfeer of niet helemaal de sfeer uitdraagt die u zou willen? Geef aan wat u aanspreekt en wij gaan er mee aan de slag! Ook maatmeubels kunnen wij voor u ontwerpen en uittekenen in 3D.

 
Door Stijl Studio 4 in samenwerking met Hou van hout.
Realiseert

Stijl Studio 4 helpt u graag in de zoektocht naar de juiste sfeer en kan u genoeg handvatten geven de ruimte zelf aan te pakken. Ook kunnen wij alles uit handen nemen en zorgen dragen voor de uitvoering van het (totaal)plan. Wij werken met gecertificeerde schilders, timmermannen, meubelmakers, tegelzetters etc. die net als wij mogelijkheden zien in elke ruimte.

Een vrijbijvend oriënterend gesprek bedraagt 65 euro (excl. btw) en kost een uur tot anderhalf uur van uw tijd. Het helpt u een idee te krijgen van alle mogelijkheden. We kunnen het hebben over uw interieur vraagstelling, uw woonstijl en meestal bloeien er al zoveel ideeën op dat u vast en zeker veel werkbare tips mee krijgt.

Een sfeerplan, ook wel moodboard genoemd.
Stijl Studio 4 kunt u inschakelen voor:
  • een kleurenplan
  • een sfeerplan
  • een lichtplan
  • een meubelplan
  • een indelingsplan
  • een design voor meubels op maat
  • 3d visualisaties van een ruimte of meubel(s) op maat
  • projectbegeleiding op maat
  • personal shoppen

Lopende projecten

Keuken Schermerhoorn
Sfeeradvies, indelingsadvies

Vrijstaande woning Warmenhuizen
Kleuradvies, meubeladvies, lichtadvies, sfeerplan

Vrijstaande woning Bussum
Meubeladvies, meubels op maat, lichtadvies, sfeerplan

Showroom Venhuizen
Kleuradvies, lichtadvies, sfeerplan

Karakteristiek huis Assendelft
Kleuradvies, kast op maat, meubeladvies

Stijlkamer showroom Bussum
Sfeerplan, materiaalplan, indelingsadvies

Advies corner showroom Bussum
Sfeerplan, materiaalplan, meubelplan, kasten op maat

Stijlkamer showroom Bussum
Sfeerplan, lichtplan, materiaalplan, meubelplan