interieuradvies

Tips

Waarom interieuradvies?

We voelen ons graag op ons gemak, in welke ruimte we ons ook bevinden. Thuis, in de woonkamer, slaapkamer, badkamer maar ook op kantoor. Elke ruimte heeft een eigen functie en daarbij ieder een andere sfeer en inrichting. Wanneer we geheel comfortabel zijn komen we tot rust, zijn we productief en kunnen we totaal onszelf zijn. Als we helemaal ontspannen zijn kunnen we optimaal gebruik maken van onze talenten. Om het beste in ons naar boven te halen is het belangrijk om de ruimte waar we ons in bevinden zo aangenaam mogelijk te maken. En de ruimte waar deze voor bestemd is totaal tot zijn recht te laten komen.

 

Inspireert

Het gebruik van de juiste kleuren, licht, materialen, meubels en design zijn hierbij van reuze belang. Deze sfeerbepalende aspecten prikkelen namelijk je zintuigen. Laat je zintuigen prikkelen, maar wel op de juiste manier passend in de daarvoor bedoelde ruimte. Een woonkamer moet uitnodigend en behaaglijk zijn, een slaapkamer moet rust bieden, een bedrijfspand behoord functioneel te zijn en een kantoor zou een inspiratiebron met hoge productiviteit en creativiteit moeten zijn.

 

Ontwerpt

Heeft u een ruimte die gebrek heeft aan sfeer of niet helemaal de sfeer uitdraagt wat u zou willen? Geef aan wat u aanspreekt en wij gaan er mee aan de slag!

 

Realiseert

Stijl Studio 4 helpt u graag in de zoektocht naar de juiste sfeer en kan u genoeg handvatten geven de ruimte zelf aan te pakken. Ook kunnen wij alles uit handen nemen en zorgen dragen voor de uitvoering van het (totaal)plan. Wij werken met gecertificeerde schilders, timmermannen, meubelmakers, tegelzetters etc.  die net als wij mogelijkheden zien in elke ruimte.

Een vrijbijvend oriënterend gesprek bedraagt 65 euro (excl. btw) en kost een uur tot anderhalf uur van uw tijd. Het helpt u een idee te krijgen van alle mogelijkheden. We kunnen het hebben over uw interieur vraagstelling, uw woonstijl en meestal bloeien er al zoveel ideeën op dat u vast en zeker veel werkbare tips mee krijgt.

Stijl Studio 4 kunt u helpen aan:
  • een kleurenplan
  • een sfeerplan
  • een lichtplan
  • een meubelplan
  • een indeling van een (woon)kamer, keuken, badkamer
  • een design voor meubels op maat
  • een 3d indeling van een ruimte
  • projectbegeleiding op maat

Lopende projecten

Nieuwbouw Vrijstaande woning Heerhugowaard
Kleuradvies, indelingsadvies, meubeladvies, haard op maat, lichtplan.

Vrijstaande woning Heerhugowaard
Kleuradvies, behangadvies, ensuite kasten op maat, erkerbank op maat, meubeladvies.

moodboard

Nieuwbouw Nieuw Vennep
Kleuradvies, haard op maat, vloeradvies, meubeladvies, verlichtingsplan.

 

Appartement Amsterdam
Kleuradvies en personal shoppen voor de aankleding van de woning.

B&B en kantoor aan huis
Restylen keuken, nieuwe badkamer, kleuradvies en meubeladvies.

 

 

 

 

 

Renovatie jaren 30 huis Haarlem

Kleuradvies, indelingsadvies woonkamer/ keuken/ slaapkamers/ zolder en badkamers. Meubeladvies drie kinderkamers en woonkamer inclusief sfeerplan en lichtplan. Indeling advies zolder met twee dakkapellen. Audiomeubel en werkplek op maat. Keukenbar op maat. Projectbegeleiding.

styling en verbouwing

 

 

 

 

 

Jaren 30 woning Haarlem

Kleuradvies, tegeladvies voor de vensterbanken en achterwand keuken, accessoire en vloerkleed advies.