interieuradvies

Tips

Waarom interieuradvies?

We voelen ons graag op ons gemak, in welke ruimte we ons ook bevinden. Thuis, in de woonkamer, slaapkamer, badkamer maar ook op kantoor. Elke ruimte heeft een eigen functie en daarbij ieder een andere sfeer en inrichting. Wanneer we geheel comfortabel zijn komen we tot rust, zijn we productief en kunnen we totaal onszelf zijn. Als we helemaal ontspannen zijn kunnen we optimaal gebruik maken van onze talenten. Om het beste in ons naar boven te halen is het belangrijk om de ruimte waar we ons in bevinden zo aangenaam mogelijk te maken. En de ruimte waar deze voor bestemd is totaal tot zijn recht te laten komen.

 

Inspireert

Het gebruik van de juiste kleuren, licht, materialen, meubels en design zijn hierbij van reuze belang. Deze sfeerbepalende aspecten prikkelen namelijk je zintuigen. Laat je zintuigen prikkelen, maar wel op de juiste manier passend in de daarvoor bedoelde ruimte. Een woonkamer moet uitnodigend en behaaglijk zijn, een slaapkamer moet rust bieden, een bedrijfspand behoord functioneel te zijn en een kantoor zou een inspiratiebron met hoge productiviteit en creativiteit moeten zijn.

 

Ontwerpt

Heeft u een ruimte die gebrek heeft aan sfeer of niet helemaal de sfeer uitdraagt wat u zou willen? Geef aan wat u aanspreekt en wij gaan er mee aan de slag!

 

Realiseert

Stijl Studio 4 helpt u graag in de zoektocht naar de juiste sfeer en kan u genoeg handvatten geven de ruimte zelf aan te pakken. Ook kunnen wij alles uit handen nemen en zorgen voor de uitvoering van het een totaalplan. Wij werken met gecertificeerde schilders en timmermannen die net als wij mogelijkheden zien in elke ruimte.

Een vrijbijvend oriënterend gesprek is kosteloos en helpt u een idee te krijgen van de mogelijkheden.


Lopende projecten

Moodboard Nieuw Vennep

Nieuwbouw Nieuw Vennep
Kleuradvies, indelingsadvies, haard en audiomeubel op maat en verlichtingsadvies in de keuken.

 

Vrijstaande woning Heerhugowaard
Kleuradvies, behangadvies, haard op maat met stalen pui, meubeladvies en advies voor de speelkamer.

 

moodboard

Jaren 30 nieuwbouw Heerhugowaard
Kleuradvies, ensuite kasten op maat, erkerbank op maat, meubeladvies.

 

Appartement Amsterdam
Kleuradvies en personal shoppen voor de aankleding van de woning.

Nieuwbouw Den Ilp
Kleuradvies, behangadvies, vloeradvies.

 

B&B en kantoor aan huis
Restylen keuken, nieuwe badkamer, kleuradvies en meubeladvies.

Jaren 30 huis Haarlem
Kleuradvies, tegeladvies voor de vensterbanken en achterwand keuken, accessoire en vloerkleed advies.

 

Gehele woning Haarlem
Kleuradvies, indelingsadvies woonkamer en keuken. Meubeladvies drie kinderkamers en woonkamer inclusief sfeerplan. Indeling advies zolder met twee dakkapellen. I Audiomeubel en werkplek op maat. Keukenbar op maat. Twee badkamers advies indeling.