interieurlab

Lokatie

Uit een enorme liefde voor het gebruik van verschillende materialen, meubels en accessoires is de interieurstudio thuis, bij Jennifer, uit haar voegen gegroeid. De droom om een fysieke studio – conceptstore te openen in de stad is een wens die in vervulling komt. Ons eigen Stijl Studio 4 Interieurlab gaat zaterdag 25 mei voor het eerst haar deuren openen!!

Waarom interieurlab?

Een interieur is volgens ons een samenstelling van verschillende ingrediënten die samen een groter geheel gaan vormen. Het is een soort chemie dat er moet gaan ontstaan om een interieur spannend & levendig te krijgen.

Stijl Studio 4 Interieurlab is een studio en conceptstore waar wij u hopen nog meer te kunnen prikkelen om van uw huis of bedrijfspand een fijn thuis/ kantoor te maken. Tijdloos of trendy, net wat u wenst! Wij denken met u mee in woonoplossingen voor ieder budget!

Wat kunnen wij u bieden in het mooie Zaanse?

Wij beschikken over goede & mooie vloeren, veel behang boeken, vloerkleden en de fijnste eigen kleuren voor op de muur. Wij zijn geen franchise bedrijf dus hebben echt onze eigen collectie samengesteld. Naast de goede interieur ingrediënten die de basis vormen, kunt u bij ons ook sfeer proeven m.b.t. verlichting, accessoires en enkele meubels die wij regelmatig toepassen in interieuradviezen! Deze items kunt u ook bij ons bestellen.

Of u nou liever alles uit handen geeft en ons de opdracht geeft een plan voor u te maken of u gaat zelf aan de slag met uw interieur? Kom vooral bij ons knopen doorhakken of laat u gewoon lekker inspireren, laagdrempelig en eigentijds.

De bekende ‘Interieur Inspiratie’ workshops van Stijl Studio 4, gaan hier gewoon weer een nieuwe plek krijgen. Aan de grote keukentafel, ongedwongen interieursfeer proeven. Ook zijn wij bezig met nog een aantal leuke vernieuwende workshops op het gebied van woonaccessoires in samenwerking met andere creatieve mensen.

Wilt u nou graag interieuradvies in de studio maar is uw budget niet toereikend voor een geheel pakket? Per uur advies afnemen kan nu ook. Op de woensdagochtend en zaterdagochtend plannen wij zeer regelmatig uren vrij voor een ‘Interieur spreekuur’!

Hopelijk tot snel!

Team Stijl Studio 4

A.F. de Savornin Lohmanstraat 8, Zaandam.

Di en Do     10.00 – 17.00

Wo en Vr    10.00 – 13.00

Donderdagavond en zaterdagochtend op afspraak!