Kleuren consult

Veel mensen vinden het best moeilijk te kiezen voor een kleur maar hebben hier wel behoefte aan in huis.
Hoe pak je dit dan aan? Waar moeten de muurkleuren bij passen? Welke muren kun je veilig een kleur geven? Gaat u voor veilig of wilt u nou net een beetje meer?
Welke kleuren passen bij uw vloer, meubels, keuken etc..? 
Als u met bovenstaande vragen te kampen heeft bent u hier aan het juiste adres!

styling en verbouwing

Wat houdt een ‘kleuren consult’ in?

Een ‘kleuren consult’ kunt u op locatie krijgen of het nou gaat om een bedrijfspand of een ruimte in een particuliere woning. Belangrijk is wel, dat de juiste vloer aanwezig is (een staal is ook voldoende) en dat er een mogelijkheid is om overdag af te spreken.
Het ‘kleuren consult’ moet overdag plaatsvinden omdat het echt van belang is rekening te houden met de lichtinval in het pand.

Tijdens een ‘kleuren consult ‘ kijken wij naar de lichtinval, de meubels die al aanwezig zijn en zijn wij echt een luisterend oor als het gaat om de richting die u op zou willen gaan met de ruimte waar wij voor komen.

Enkele randvoorwaarden;

De afspraak op locatie is maximaal 2 uur, het is puur een afspraak voor een kleurenplan en dus niet bedoeld om andere interieur vragen ter plekken op te lossen. Uiteraard geven wij wel vaak tips om de puntjes op de ‘i’ te zetten.
Het ‘ kleuren consult’ staat los van een nog uit te zoeken behang, hier gaat vaak veel meer tijd in zitten.
Het is van belang dat de basis van de woning al enigszins naar uw smaak is. Te denken aan de meubels, de vloer, de raambekleding.

 

Advies aan huis gehad, en nu?

U krijgt na het bezoek op korte termijn een uitgewerkt kleurenplan met daarin de te schilderen muren, een eventuele uitleg bij bijzonder schilderwerkzaamheden en de daarbij behorende kleuren. U kunt hier zelf mee aan de slag gaan of een van de schilders van Stijl Studio 4 hiervoor inzetten.

Wij maken een kleurenplan op basis van verschillende merken;
Praxis, Karwei, Little Green, Farrow & Ball, Painting the Past, Flexa en Histor.

Stijl Studio 4 staat niet altijd voor een veilige kleurkeuze maar kunnen ons daar wel goed in verplaatsen. Dus of u nou behoefte heeft aan een rustig kleurenpallet of juist een uitdagende, u kunt bij ons terecht!

 

Kleur is onze passie en kunnen hier ontzettend creatief mee omgaan!

Jennifer Tijssen

Post a Comment