tegendraads

Lekker even tegendraads

Zijn jullie het soms ook zo zat om in straatjes te denken?

Waarom is een doorsnee huis vaak zo veilig ingericht? Waarom is de keuken 9 van de 10 keer hoogglans wit en het toilet standaard betegeld?

Er zijn zoveel mensen waarvan ik het niet verwacht dat ze op safe spelen als het om hun interieur gaat. Toch dat lichtgrijze tintje op de muur want dat is zo lekker veilig…

Dat hoofdstuk ben ik al een tijdje gepasseerd. Ons huis heeft werkelijk waar, bijna alle kleuren van de regenboog al gehad. Ik houd van experimenteren en ben ook een beetje eigenwijs en dat zie je ook terug in mijn interieur. Ik zet alles net even anders neer en geef alles net even een andere kleur.

En daarom was ik aangenaam verrast toen ik vanmorgen Marike Strooper, de eigenaresse van de Behangfabriek, ontmoette. Ik zag dat haar kleurrijke behang net even anders is. Mijn bloed ging er harder van stromen.

Dit zijn mijn favorieten;

tegendraads

Wall carpet gold, de Behangfabriek.

 

Still life vintage – Wall tattoo, de Behangfabriek.

Wall & Deco

Defrag me, Wall & Deco.

 

Kennen jullie het merk Wall & Deco al? Daar wordt ik ook een partij enthousiast van! Dat behang is namelijk toe te passen in natte ruimtes. Te denken; de keuken, het toilet en zelfs de badkamer. Hoe gaaf is dat? Een super trendy en warm ogende print om je badkamer mee te personaliseren. De serie die te gebruiken is in de badkamer heet WET SYSTEM. De wanden dienen eerst geëgaliseerd te worden dan de speciale primer erop, de lijm, het behang en dan als ‘finishing touch’ een soort toplaag die het behang 100% waterdicht maakt. Randen afkitten en klaar. Ik heb uiteraard het product even mogen voelen.. het is knetterhard als de toplaag eroverheen is aangebracht. Super mooi product dus!

 

Coralfull, Wall & Deco – Medusae, Wall & Deco.

Ik zou zeggen, laat je inspireren door de plaatjes hierboven. Denk eens niet in tegels… Doe lekker tegendraads, mooi behangetje met print. Ik ben in ieder geval fan, nu nog even vriendlief overtuigen, ‘HELP’ hoor ik hem denken.

Behang is zo niet ouderwets meer….

Jennifer Tijssen.

Post a Comment