Landelijke gelegen woonhuis

Voor dit woonhuis hebben wij meegedacht aan maatwerk oplossingen voor zowel de erker als de ensuite nissen, het kleurplan en de meubels. Ook hebben wij in het beginstadium van de bouw het huis in 3D gevisualiseerd zodat de toekomstige bewoners bewuste keuzes qua indeling konden maken.

Dit prachtig gelegen, nieuw gebouwd, jaren 30 huis is statig, warm en licht tegelijk. Het landelijke uitzicht wilden wij graag terug laten komen in de keuken zodat er een mooie verbinding ontstaat. Het riet behang en de eiken details geven een zachtere feel aan het nieuwe huis. Het huis heeft daardoor veel meer karakter gekregen, voelt minder nieuw aan.

De erker is bewust gekozen voor een donkere kleur, ook het plafond, zodat het een mooie geborgen zitplek wordt. De groentinten op de wanden komen ook weer mooi terug in het uitzicht. Een mooie mix van strak en landelijk is het geworden…

‘Jennifer brengt met haar Stijl Studio 4 interieur echt sfeer in huis. Wij hebben haar advies gevraagd voor onze nieuwbouwwoning, we wilden graag een warme uitstraling in de vrij grote ruimten. Dat is gelukt. Met prachtige donkere kleuren, een mooie én praktische erkerbank en altijd klaar staan voor (extra) advies is het prachtig geworden’

Meer weten?

Zou u graag u graag eens overleggen wat de mogelijkheden zijn voor uw ruimte? Neem dan eens contact op met Jennifer.

OVERZICHTSFOTO'S

overzicht