The Beauty Venue

Dit prachtige pand in Heerhugowaard is van kantoorruimte naar beauty kliniek omgetoverd. Er moest voldaan worden aan een aantal essentiele punten. Een chique maar vriendelijke uitstraling, passend bij de huisstijl!

Wij hebben gewerkt aan een kleurplan, materialenplan en 3D visualisaties om optimaal weer te kunnen geven welke kant wij op wilden gaan. Ook voor de keukens in de behandelruimtes hebben wij meegedacht in materialen en indeling.

Onze kleurkeus is op een zachte maar volwassen poederroze kleur gevallen. Daar hebben wij neutraal eiken, stoer staal en tegels aan toegevoegd voor meer levendigheid. De visgraat vloer geeft een chique uitstraling, past goed bij het statige pand met de hoge Jaren 30 ruiten. Wij hebben een balie ontworpen die een bar gevoel geeft, helemaal vervaardig uit Marrokkaanse handgebakken zelliges. Ook het ontwerp voor een maatwerk kast, waar producten in kunnen worden gedisplayed, hebben wij mogen verzorgen. Prachtige glazen scheidingswanden maken deze ruimte helemaal af!

‘Toen wij bezig waren onze cosmetische kliniek The Beauty Venue te starten hebben wij Jennifer gevraagd mee te denken. Zij kwam met een prachtig plan. Een lege ruimte ingevuld met, zelf ontworpen, meubels en super mooie kleuren! Tot in detail ingevuld en bedacht, incl. planten en accessoires. Ontzettend knap hoe zij onze ideeën heeft weten te vertalen naar wat nu The Beauty Venue is. Elke dag weer een feestje om in deze ruimtes te mogen werken!! Jennifer, super bedankt voor alles’

 

Meer weten?

Zou u graag u graag eens overleggen wat de mogelijkheden zijn voor uw ruimte? Neem dan eens contact op met Jennifer.

OVERZICHTSFOTO'S