Fris Familiehuis

Deze Jaren 30 woning in Haarlem is volledig op de schop gegaan. Stijl Studio 4 werd ingeschakeld voor een volledig advies. Er werd een kleurplan, een lichtplan een meest ideale indeling en een meubelplan gemaakt.  Ook zijn er 3D visualisaties gemaakt om goed weer te kunnen geven dat de keuken aan de voorkant van het huis een prima oplossing is voor het optimaal gebruik van de begane grond oppervlakte.

De zachte grijze tinten van het uitgekozen behang in de woonkamer vormden de basis voor de rest van de ruimte. Frisse blauwtinten, wit en zwart wisselen elkaar af.  De stoere ral 7016 accenten in de plinten, deuren en kozijnen geven het huis meer body.

Er is gekozen voor een strakke witte keuken die een vrij prominente plek heeft gekregen. Wj hebben samen met de keukenleverancier en de houthandelaar om de tafel gezeten om de witte keuken een eigenwijze twist te geven. Zo is de keuken uiteindelijk niet alleen fris en strak maar ook voorzien van een eigenwijze eikenhouten touch. Een massieve plank als ‘bar’ en dikke planken boven de koffiecorner met inbouwspotjes. We love wood!

 

‘Ok, wij gaan in het huis van mijn schoonouders, maar dan moet het wel helemaal verbouwd.. Zo begon ons avontuur, het volledig verbouwen en uitbouwen van ons nieuwe huis. Ideeën hadden we wel, maar hoe laat je alles op elkaar aansluiten? Hoe maak je er een mooi geheel van?  Na twee prettige gesprekken met 2 verschillende stylistes viel onze keuze op Jennifer. Wat heerlijk, het is alsof je er een muntje in gooit en dan komt het ene na het ándere idee naar boven. Het éne nog leuker dan de andere. Jennifer haar ideeën sloten aan op ons ‘mannen gezin’. Het prettige aan de samenwerking was de ongedwongen sfeer. Ons huis is prachtig geworden. Niet ‘standaard’ net even anders en heel warm. Iedere dag genieten we opnieuw van het resultaat, met dank aan Jennifer’
Laura Vlek

Meer weten?

Zou u graag u graag eens overleggen wat de mogelijkheden zijn voor uw ruimte? Neem dan eens contact op met Jennifer.

OVERZICHTSFOTO'S

 interieurstyling-30er-jaren-Haarlem