Kantoor in oude boerenschuur

Deze ruimte was voorheen een uit beton opgetrokken schuur met mooie oude details, zoals de halfronde ruiten. Als basis is gekozen voor een goed te reinigen betonlook tegel. Om in deze ruimte een meer huiselijke sfeer neer te zetten zijn de muren voorzien van een kalkmatte mintgroene tint en is er veel gebruik gemaakt van robuust eiken. De bureau’s en de vergadertafel zijn ontworpen door Stijl Studio 4 in samenwerking met de eigenaar van het pand. De keuken is simpel maar stijlvol en warm. Als tegenhanger voor de pasteltint op de muren is er gebruik gemaakt van stoer staal. Plinten en kozijnen hebben een antraciet tot bijna zwarte tint gekregen om deze meer te accentueren. De hoofdverlichting bestaat uit spotjes die extra opvallen door de zwarte behuizing. Verder zijn alle lampen dimbaar met een industriele touch.

‘Heel graag schrijf ik hier over onze ervaring met het werk van Jennifer van Stijl Studio 4.
Onze oude werkplaats (voorheen stal) zou worden omgebouwd naar kantoorruimte en daar konden we wel wat advies bij gebruiken.
Vanaf t eerste moment was er een klik en inmiddels kijken we terug op een verbouwingstraject waarbij een fijne samenwerking, overleg en Jennifers advies hebben geleid tot een prachtig eindresultaat. We werken iedere dag met plezier in een omgeving die past bij het stoere imago van ons lasbedrijf maar toch ook warm aanvoelt’
Berry de Rooij

Meer weten?

Zou u graag u graag eens overleggen wat de mogelijkheden zijn voor uw ruimte? Neem dan eens contact op met Jennifer.

OVERZICHTSFOTO'S

overzicht kantoor