Weg met dat plakplastic!

Herken je dit ook; in de badkamer beschimmelde lamellen van de condens en in de keuken een rolgordijn helemaal onder het vet. Wat is nou een praktische maar toch mooie oplossing voor deze ruimtes? Je wilt toch je ruiten bekleden met iets functioneels dat ook een beetje oogt. Er zijn zoveel producten die prachtig zijn maar totaal niet geschikt voor deze lastige ruimtes. Vaak kom je dan uit bij het welbekende plakplastic fenomeen wat niet zonwerend is, waar je niet doorheen kunt kijken en wat ook nog eens vreselijk goedkoop oogt.

Nieuw

Dit nieuwe product dat je hieronder op de foto ziet is een transparante stof dat je op het raam bevestigd. Het luistert naar de naam SQUID.

Het mooie van dit product is dat je van binnen wel naar buiten kunt kijken maar andersom niet. Dit betekent dat in vergelijking met plakplastic er geen daglicht verloren gaat. Het is een open ademend textiel dat zowel vocht- als hittebestendig is. Bijkomend voordeel; het is makkelijk schoon te maken!

Zonwerende functie

Afhankelijk van de kleur wordt 25% tot 36% van de zonne-energie weerkaatst. Het heeft dus een zonwerende functie. SQUID is dus uitermate geschikt voor dakvensters, schuiframen, glazen daken en dak
koepels.

Afwijkende ruiten

Heb je hele lange ramen of juist kleine ramen? Zijn ze rond of zit er een gekke hoek in? Dat is dus het fijne van dit product, het kan in elke vorm en maat besteld worden. SQUID wordt op een rol van 130 cm breed aangeleverd. Er gaat max. 15 meter op één rol.

[/full_width]

Do it yourself!

Het plaatsen van deze raambekleding is vrij eenvoudig, maar vraagt wel geduld en precisie. Het zijn enkel vier stappen: ruiten reinigen, SQUID laten kleven, bijsnijden en stevig aandrukken. Ben je niet in één keer tevreden? Geen enkel probleem. Het product kan je meerdere keren herpositioneren.

Kleuren

SQUID is er in vijf verschillende kleuren. Het zijn vrij rustige kleuren en goed te combineren in verschillende woonstijlen. Ik vind dit een top product voor in de functionele ruimtes zoals keukens en badkamers. Het is te bestellen bij verschillende INSIDE Blinds dealers of op de webpagina van SQUID zelf.

Lonneke Rijkhoff – Stagiaire Stijl Studio 4

 

Post a Comment